Banner-Paz-Errazuriz-1280x150px_v1-cat-1

Deiak

Concurs per la direcció de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

Concurs per la direcció de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca
bonart palma - 07/06/23

La plaça per a dirigir la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca surt a concurs. Els candidats que es vulguin postular al càrrec, tenen temps de presentar la seva sol·licitud fins dia 13 de juliol de 2023.

 

Ja han passat 7 anys des que Francisco Copado Carralero fos elegit nou director-gerent de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. Al febrer de l’any 2016 els membres de la Comissió de Govern de la Fundació, ratificaven l’elecció que havia pres la Comissió de Selecció, integrada per experts del món de l’art i representants del Patronat de la Fundació.

Cal destacar que Francisco Copado Carralero, va ser escollit al 2016, entre altres, per la seva proposta de gestió integral de la Fundació. En aquesta ocasió, els requisits que haurà d’assumir i acreditar el futur director o directora de la Fundació, hi ha tenir una trajectòria i experiència demostrables en gestió cultural, direcció o gestió de museus, centres d'art o espais culturals. Acreditar també coneixements en art modern i contemporani i tenir coneixements de nivell C1 de les llengües catalana i anglesa.

Els candidats que es vulguin postular al càrrec, tenen temps de presentar la seva sol·licitud fins dia 13 de juliol de 2023. S’han de presentar en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h a la seu de la Fundació Miró Mallorca (C. de Saridakis, 29. 07015, Palma. Illes Balears). També es podrà fer arribar la documentació requerida mitjançant correu certificat tenint en compte la data justificativa de l’oficina de correus. 

Per a determinar qui dirigirà en el futur pròxim la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, s’ha conformat una Comissió de Selecció que serà l’encarregada de determinar el perfil i la persona que liderarà la institució quan finalitzi el procés de selecció iniciat dia 1 de juny de 2023. Aquesta comissió d’experts i membres del Patronat de la Fundació, està formada en aquesta ocasió per: 

1.- Mària Vallés Segura, gerent de la Fundació Joan Miró de Barcelona.

2.- Josep Massot Ramis d'Ayreflor, escriptor, periodista cultural i membre del Patronat de la Fundació.

3.- Tonina Cerdà Ripoll, cap de programes públics del Museu Picasso de Barcelona.

4.- Manuel Borja Villel, Historiador de l'art, comissari i ex director de la Fundació Antoni Tàpies, Museu d'Art Contemporani de Barcelona i Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia.

6.- Joan Punyet Miró. Membre del Patronat de la Fundació i Successió Miró.

 

Les bases es poden llegir al BOIB Núm. 72 / 1 de juny de 2023 / Fascicle 161 – Sec. II. – Pàg. 32117.

Banner-Paz-Errazuriz-180x180px_v1-cat-1Escenari_prodigios_Bonart_180x180 px

Interesatuko
zaizu
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88