banner-elscatala-817x88px
Tete Alejandre exposa al Muro Ocho

Exposicions

Tete Alejandre exposa al Muro Ocho

bonart cáceres - 29/04/18
banner-elscatala-180x180pxBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El Muro Ocho de Cáceres acull una nova mostra en el seu espai per a micro exposicions de la mà de l'artista de Càceres Tete Alejandre, qui ens presenta aquí una edició especial de cinc fotografies intervingudes digitalment, que formen part de la seva sèrie més reeixida i coneguda, les denominades pel mateix autor Fuites. Fotografies realitzades a peu de carrer l'origen del qual part del gènere denominat Street Photography que l'artista renova mitjançant l'edició digital de cada presa, expandint literalment els límits de la taca fotogràfica per desplegar tot un univers plàstic que acompanyi a l'instant urbà captat per la seva càmera.
Amb motiu de la imminent presentació del seu nou i inèdit projecte artístic, que tindrà lloc d'aquí a poques setmanes en una coneguda sala d'exposicions de Càceres, i com a avantsala del mateix, l'artista ha volgut treure prèviament a la llum una sèrie de cinc noves fuites , en edició limitada de vint còpies cadascuna, en sèrie, numerades i signades, formalitzades acuradament en impressió Lambda sobre paper fotosensible amb revelat químic.
Tete Alejandre, artista de Càceres de gran projecció, la seva carrera es troba actualment en un dels seus millors moments, collint multitud de reconeixements en l'àmbit nacional i internacional. Entre els seus més recents èxits, consta la seva participació en l'edició 2017 de PhotoEspaña, Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals, com guardonat del prestigiós Premi de Fotografia Fundació Aeroports Espanyols i Navegació Aèria, o l'accèssit en el III Premi Internacional Eurostars Berlin. La seva obra apareix en col·leccions com les del Centre Hispanoamericano de Cultura de l'Havana, Fundació ADIF, o Iberdrola entre moltes altres.
L'exposició, que es va inaugurar el 24 d'abril, es podrà visitar fins al 24 de juny a El Muro Ocho (Av. Sant Pere d'Alcántara 8, Càceres), un espai artístic de poc més de tres metres expositius pel qual han passat ja més d'una desena d'artistes, des de la seva obertura el 2016.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig