Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

Art electrònic, tema monogràfic del número 182 de la revista Bonart

Art electrònic, tema monogràfic del número 182 de la revista Bonart
bonart girona - 30/04/18
Art electrònic (La col·lecció BEEP) és el títol del monogràfic de la revista Bonart número 182 que sortirà a la venda el dia 1 de maig del 2018.

El número 182 de Bonart presenta, també, un reportatge sobre la presència a l'estranger dels galeristes de casa nostra; els aniversaris del Museu Frederic Marès; la restauració de "Ciència i caritat" de Picasso; el rol de Teresa Barba en la vida d'Antoni Tàpies a través de l'exposició Antoni Tàpies. T de Teresa; Shomei Tomatsu a la Fundació Mapfre de Barcelona; Guinovart, poètic i polític; Barcelona Paper Gallery, la macroexposició de les galeries barcelonines; Adeu a una històrica, Dolors Junyent i una entrevista amb l'artista Miquel Barceló que ha fet realitat el somni de Josep Palau i Fabre.

Bonart compta amb articles d'opinió de Ricard Planas, Daniel Giralt-Miracle, Joan M. Minguet, Montse Badia, David G. Torres, Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Xavier Barral i Altet i Arnau Puig, així com les seccions de Biblioteca, Venustas, Com exposar en una galeria, Mercat de l'Art, Art i Dret i Art i Música.

Les exposicions més destacades del territori són analitzades per Albert Mercadé, Natàlia Chocarro, Fina Duran, Jordi Garrido, Lluïsa Sala i Tubert, Cristina Ribot, Mercè Alsina, Anna Maria Camps, Bernat Puigdollers, Conxita Oliver, Ramon Casalé, Raquel Medina i Ricard Silvestre. Arnau Puig escriu sobre "Fontserè, el fotògraf a Londres".

El número 182 de Bonart també recull les notícies que han destacat en l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre el projecte de reforma de la Casa Pastors de Girona, l'Embarrat de Tàrrega, el pla director d'El Born CCM, Agüi Art Centre, un nou concepte diferent de galeria a Andorra; Koyac, un projecte per iniciar els joves en la compra d'art; l'exposició sobre els refugiats climàtics al Museu de la Vida Rural; la col·lecció Bassat a la Nau Gaudí de Mataró; "20 anys a quatre mans. NY" a la Galeria de Sant Cugat; cinquè aniversari de Murs Lliures-Wallsport; Pino Olivera, el "Novio de Venus"...

A la imatge, portada del número 182 de Bonart, Face to Face II, d'Anthony McCall, peça de la col·lecció BEEP d'art electrònic.
inclassificablesthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...