FCC-Segell-banner4
Una imatge de Cristina García Rodero al cartell de La Mar de Músiques 2018

Notícies

Una imatge de Cristina García Rodero al cartell de La Mar de Músiques 2018

bonart cartagena - 03/05/18
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Una imatge realitzada per Cristina García Rodero, a la qual sempre acompanya la postil·la de "primera fotògrafa espanyola membre de l'agència Magnum" des que el 2009 entrés a formar part de la prestigiosa agència, protagonitza el cartell anunciador de La Mar de Músiques 2018. La imatge icònica d'una sirena, que la fotògrafa espanyola va fer en una trobada de nedadores als Estats Units serveix com a cartell per a l'Especial Dinamarca del festival de Cartagena.

García Rodero se suma d'aquesta manera a la llista d'artistes que han realitzat els cartells del festival; i és que La Mar de Músiques ha comptat per al seu cartell anunciador amb les creacions de Miquel Barceló, Joan Fontcuberta, Guillermo Pérez Villalta, Chema Madoz, Oscar Mariné, Ángel Mateo Charris, Dora Catarineu, Javier de Juan, Alberto García Alix, El HortelanoOuka Leele, Ceesepe, Javier Mariscal, Antonio de Felipe, Carmen Calvo, Ángel Haro, Juan Ugalde i EduardoArroyo.

García Rodero va néixer a Puerto Llano (Ciudad Real) i viu a Madrid des de 1968. Va estudiar a la facultat de Belles Arts de San Fernando, a Madrid, i es va llicenciar en pintura el 1972, tenint com a mestres a grans artistes com Antonio López.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura