BONART-817x68px-Màscara
Mor el ninotaire \'Fer\' als 71 anys

Notícies

Mor el ninotaire 'Fer' als 71 anys

bonart mollet del vallès - 14/09/20
Nial nou-180x178180x180-1
El ninotaire José Antonio Fernández (Mansillas de las Mulas, Lleó, 1949), conegut com a Fer, ha mort el dia 14 de setembre del 2020 als 71 anys.
La seva família, quan ell tenia 4 anys, es va traslladar a Mollet del Vallès, població de la qual era fill adoptiu. Per aquest motiu el funeral tindrà lloc el dimarts, dia 15 de setembre, a les cinc de la tarda a l'Església de Sant Vicenç de Mollet del Vallès.
En els darrers anys, Fer ha publicat una vinyeta diària al Punt Avui. Precisament, el dilluns, dia 14 de setembre es va publicar la darrera que estava dedicada a la tornada a l'escola. Fer col·laborava setmanalment a El Jueves.
Fer va iniciar-se com a ninotaire en revistes com Mata Ratos, En Patufet, Oriflama i La Prensa. Va tenir vinculació en el món de l'esport publicant el seu humor a la revista Barrabàs. Va ser director d'El Papus. A més de director, va ser un dels fundadors d'El Jueves.

Fer va impulsar el Premi Internacional d'Humor Gat Perich. Entre els guardons rebuts cal esmentar la Creu de Sant Jordi que li va ser concedida l'any 2018.

Des de Bonart transmetem el nostre condol a la família, en especial a la seva filla, Núria F. Rius, col·laboradora de la nostra revista.

Et poden
Interessar
...