Expo Josep Coll 2022 baner
Adda Gallery, l\'art urbà s\'estableix a l\'illa pitiüsa

Notícies

Adda Gallery, l'art urbà s'estableix a l'illa pitiüsa

bonart eivissa - 16/05/18
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs
Anna Dimitrova porta fins a Eivissa els grans noms de l'art urbà. Amb aquesta nova localització la comissària i gestora cultural tanca un triangle que va començar a Barcelona, ​​va continuar a París i arriba ara a l'illa pitiüsa. Adda Gallery Eivissa és el projecte que s'establirà a l'illa, en aliança amb Paradiso Art Hotel que obre les seves portes el 7 de juny de 2018.

Porta anys recorrent Espanya i altres ciutats del món buscant els grans noms de l'art urbà. Comissària, galerista, gestora cultural, empresària ... aquesta búlgara rodamón establerta a Barcelona des de fa més de vint anys es consolida amb un tercer espai a Eivissa dedicat a l'art urbà. Primer va ser Barcelona, ​​com a directora de Montana Gallery, la primera galeria espanyola especialitzada en graffiti i street art, l'any passat va obrir les seves portes Adda Gallery a París i ara arriba a Eivissa. Adda Gallery era una galeria viatgera focalitzada en art urbà contemporani que abans de prendre seu a París organitzava exposicions en diferents capitals europees.

Barcelona, ​​París i Eivissa configuren un triangle amb un caràcter totalment diferent, cadascuna amb la seva personalitat. Precisament aquí radica el savoir fairede Dimitrova, en la seva capacitat d'adaptar-se al públic i la demanda artística de cada ciutat. Mentre que la galeria de Barcelona és una plataforma per donar a conèixer a nous artistes, la de París té un enfocament contemporani més establert i el nou espai d'Eivissa suposa un mercat singular i atípic en el qual poder experimentar amb altres noms.

Situada al costat del Paradiso Art Hotel Eivissa, un espai dedicat exclusivament a l'art, el proper 7 de juny arrenca "Technicolor", la primera mostra que comissària Anna Dimitrova a l'illa, amb un eclèctic conjunt d'artistes arribats d'arreu del món, on prima l'elegància cromàtica que també impregna l'espai on s'exhibiran les seves obres. Entre ells destaquen noms com Pro176 (França), Uriginal (Barcelona), Núria Mora (Madrid), Kenor (Barcelona), GR170 (Barcelona), Nasepop (Argentina), Smithe (Mèxic) o Fefe Talavera (Brasil). El nom de la mostra respon a l'ús que tots aquests artistes fan del color.

En la temporada d'estiu, Adda Gallery Eivissa acollirà dues exposicions que inclouran tant obra original de grans dimensions com a obra seriada de petit format i integrarà a fotògrafs i il·lustradors, com Jorge Arévalo. Els artistes que es podran veure seran Mark Bode, Okuda, Juan Francisco Casas, Paola Dofí, Miss Van, Enric Sant, OakOak o Diana Kunst.

Si per alguna cosa es caracteritza Dimitrova és per trobar el talent i aquells artistes emergents amb gran projecció. Escif va fer la seva primera exposició amb ella a Montana Gallery, a Barcelona, ​​i aquest mes de juny s'inaugura al Palais de Tòquio a París. En la mateixa línia estan Aryz i Os Gemeos, artistes amb els quals també ha treballat aquesta comissària.

A la imatge, Anna Dimitrova.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021