BannerFCC_Bonart

Notícies

El duo Pouvelle i el seu mural "Ctrl + U" deixen una explosió de color

El duo Pouvelle i el seu mural \
FM_Bonart-180x180px-OnlineBanner-Eggleston-180x180px_v1-cat
bonart - sant feliu de llobregat - 18/05/18
El duo Pouvelle i el seu mural "Ctrl + U" deixen una explosió de color al mur del Projecte 12 + 1 a Sant Feliu de Llobregat al Complex Municipal de Piscines, carrer Verge de Montserrat 2.

Pouvelle és un estudi creatiu establert a Allariz, Galícia. El seu treball inclou direcció d'art, disseny gràfic, il·lustració i muralisme. A més de treballs comissionats treballen sempre en projectes personals que els permeten innovar i provar noves tècniques per créixer creativament.

Blanca Font i David Segade van ser seleccionats per a aquesta tercera edició del 12 + 1 de Sant Feliu de Llobregat. Com ells expliquen, "com a col·lectiu artístic ens agrada treballar conjuntament en la composició dels nostres dissenys. Per això, el propi procés creatiu juga un paper molt important en el resultat final de la peça. Amb una sèrie de colors i formes a les que habitualment recorrem, la nostra manera de construir la composició s'assembla a la de muntar un trencaclosques. d'aquesta manera cada un va continuant les formes que comença l'altre, sobreposant i introduint-ne de noves fins a trobar un equilibri. Per a nosaltres es tracta de realitzar un estudi de composició com si d'un joc es tractés. Ens agrada pensar en l'art com una manera d'expressió que treu a la llum el nen que portem dins, deixant-nos guiar pel propi plaer d'aplicar formes i colors i sentir la seva materialitat. al mateix temps que incorporem elements que són fruit del nostre creixement i aprenentatge artístic. Per aquest motiu intentem crear explosions de color amb el nostre ús recurrent d'una paletes va concretar es de color i tant de formes orgàniques com geomètriques que tendeixen a l'abstracció, sent aquests elements claus en la nostra identitat. "

12 + 1 és una proposta de l'associació Kaligrafics en col·laboració amb Contorn Urbà a Sant Feliu de Llobregat: 12 artistes, 12 mesos, 1 mur de 10m x 3m, una intervenció artística cada mes i una exposició en acabar l'any, amb una obra única creada per cada artista. 12 + 1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat.
El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Artistes guanyadors del 12 + gener 2018: Anna i Miquel, Pouvelle Studio, Paula Calavera, Nul, Valent Creations, Elara Elvira, The Hatelovers, Tayone, Victor Solanes, Alberto Montes, Kazzius, El Rughi.

Kaligrafics és una associació fundada el 1999, és l'entitat sense ànims lucre dedicada al graffiti i l'art urbà més antiga de Catalunya i una de les associacions amb més trajectòria a tot Espanya. Kaligrafics ha transformat la ciutat de Sant Feliu a la ciutat amb més murals d'art urbà del Baix Llobregat i té una llarga experiència en la gestió de murals de grans dimensions en desenes de ciutats de la àrea de Barcelona.

Contorn Urbà és la primera Fundació a Espanya dedicada exclusivament a l'art urbà i al graffiti. L'equip compta amb una experiència de més de 10 anys en muralisme i art urbà, a més de tenir una projecció internacional.

A la imatge, mural "Ctrl + U" del duo Pouvelle.

Et poden
Interessar
...