Expo Josep Coll 2022 baner
Ceràmiques Marcó entrega els premis del projecte Talent Creatiu

Notícies

Ceràmiques Marcó entrega els premis del projecte Talent Creatiu

bonart quart - 20/05/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
A CosmoCaixa de Barcelona, el Departament d'Ensenyament juntament amb totes les escoles d'arts plàstiques i disseny de Catalunya va organitzar la IV Jornada Art i Disseny: de l'escola a l'empresa i la segona edició dels premis Talent creatiu i empresa, amb l'objectiu de facilitar-los la seva inserció laboral.
Ceràmiques Marcó de Quart, obrador compromès en la formació, professionalització, emprenedoria i inserció laboral dels nostres joves talents creatius, ha participat per segon any consecutiu a l'edició dels premis Talent creatiu i Empresa.
Amb el títol Bols a taula, aquest obrador va demanar a l'alumnat, la creació d'un element culinari acompanyat d'un projecte que desplegués el disseny de peces necessàries per crear una col·lecció capaç de cobrir una proposta gastronòmica. En la seva concepció, calia integrar el trinomi conceptual de tradició+modernitat+innovació; havent de ser transgressiu, autèntic, que aportés valor afegit i marqués diferenciació, generant un diàleg entre tradició i nous temps.
La comissió de direcció, seguiment i selecció dels projectes que ha representat a Ceràmiques Marcó ha estat formada per Blai Puig, professional amb més de cinc dècades de trajectòria i de reconegut prestigi pels seus treballs duts a terme com aparadorista, interiorista i dissenyador d'espais efímers i presentació de producte; Pep Nogué, Cuiner, gastrònom de reconeguda influència, soci fundador de Culinary Institute of Barcelona CIB i director de programes culinaris, col·laborador de revistes i de mitjans de comunicació dins el marc de la gastronomia; Jaume Marcó, Diplomat d'Arts Aplicades, Mestre Artesà i propietari de Ceràmiques Marcó i Pilar Alsina, Diplomada en Història de l'art, Mestra artesana divulgativa i gerent de Ceràmiques Marcó.
La qualitat i el disseny dels projectes ha portat a lliurar diferents reconeixements, essent aquests els següents:
Primer premi: Martín Delgado de l'Escola EASD Pau Gargallo amb l'obra titulada Metamorfosis.
Dos segons premis ex aequo: atorgats a Ayelen Strasser de l'Escola EASD Pau Gargallo amb el títol de l'obra Originari i Adrià Sentís, alumne de l'EA Mora la Nova amb l'obra titulada Aire que vol dir vent.
Menció especial al producte: atorgat a David Pedragosa , alumne de l'INS de la Bisbal amb el títol de l'obra Roca.
Menció especial al concepte: atorgat a Neus Espinosa de l'EAD Llotja amb el títol de l'obra Grillat.
Aquests alumnes rebran l'assessorament i acompanyament personalitzat per materialitzar aquest projecte en producte comercial, experimentant un primer pas cap a l'emprenedoria creativa.

Et poden
Interessar
...

817x68