FCC-Segell-banner4
Lourdes Fisa exposa el seu atles personal al Tinglado 1

Exposicions

Lourdes Fisa exposa el seu atles personal al Tinglado 1

bonart tarragona - 22/05/18
220317_Verdu_Bonart-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona presenta del 26 d’abril al 3 de juny de 2018 una mostra individual dedicada a Lourdes Fisa.

Fisa (Corbera de Llobregat, 1964) és una artista d’àmplia trajectòria artística. Ha exposat individualment en diferents institucions i en nombroses galeries catalanes, d’Espanya i de l’estranger. La seva obra ha obtingut diversos premis i el seu treball està present a prestigioses col·leccions.

Com ella explica, "l’exposició “Atlas” reuneix obra que he treballat sobre diferents suports, tècniques i formats: pintura, gravat i estampació, imatge en moviment a la recerca d’espais superposats en perpetu estat de mutació. Les textures i les capes afegides dialoguen amb treballs més transparents que varien amb la llum que els traspassa. L’exposició juga a adaptar-se a l’entorn ubicat en un context portuari, on l’aigua és la protagonista.
Partint del concepte Panta Rei, en grec clàssic “tot flueix”, atribuït al filòsof presocràtic Heràclit, desenvolupo la meva tasca inspirada en el fet que vivim immersos en un canvi continu.

“Atlas” recopila col·leccions, fragments d’idees, laberints de trànsits interns inspirats en mapes i territoris, a la recerca de representacions espacials. L’esfera, els mapes, els croquis, els traços, es tornen gest pictòric on les obres evolucionen i es transformen amb el pas del temps, tot explorant relacions i connexions. La proposta es vertebra amb obres de diversos moments amb l’intent de combinar tempus i de trobar la unió d’allò que és diferent.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021