banner-elscatala-817x88px
La Sala Constantí Art celebra els 10 anys amb la pintura de Luís Pardo

Exposicions

La Sala Constantí Art celebra els 10 anys amb la pintura de Luís Pardo

bonart reus - 22/05/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturathumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Sala Constantí Art de Reus, carrer Carnisseries Velles 3, presenta del 9 al 30 de juny del 2018 i coincidint amb el 10è Aniversari de la nova Sala d'Art, la mostra individual del pintor Luís Pardo.

Luis Pardo va néixer a Matián (Granada) el 18 de juny de 1953, tot i que es va traslladar amb només 4 anys al poble d'Almeria anomenat Contador. Amb 9 anys, juntament amb la seva família, es va establir definitivament a la ciutat alacantina d'Alcoi. Va ser aquí on va cursar els seus primers estudis pictòrics a l'Escola de Belles Arts d'aquesta ciutat. Amb la majoria d'edat va viatjar a França, concretament a la ciutat de Valence, aprofundint en la pintura impressionista de l'època i tenint els seus primers contactes amb galeristes de la zona.

Els seus primers passos com a pintor van ser exposicions a cases de cultura, Bancs i Estaments oficials. La primera exposició individual en una galeria va ser l'any 1981. En l'actualitat, Luis Pardo porta realitzades més de 100 exposicions individuals en les millors Galeries d'Art nacionals i internacionals i infinitat de participacions col·lectives. La seva obra pictòrica forma part de col·leccions privades a França o Hispanoamèrica. També es troba obres seves en la col·lecció DAHLE, Noruega, formada per més de 500 obres la temàtica és, exclusivament, el Mar.

A la imatge, pintura de Luís Pardo.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021