817x68-cat

Exposicions

Alícia Casadesús i l’Institut Jaume Balmes presenten "Enfilalls" a La Casa Elizalde

Alícia Casadesús i l’Institut Jaume Balmes presenten \
bonart barcelona - 24/05/18
La Casa Elizalde, carrer València 302 de Barcelona, presenta del 28 de maig al 22 de juny de 2018 l'exposició Enfilalls, el resultat del projecte d'Alícia Casadesús en el marc del programa En residència dut a terme a l’Institut Jaume Balmes.

Creadors en residència és un programa de l’ICUB i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’associació A Bao A Qu. El projecte Enfilalls està realitzada per Alícia Casadesús, amb la participació de Toni Clapés, conjuntament amb un grup d’estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Jaume Balmes.

El concepte de lloc és un dels eixos que han vehiculat aquesta proposta: a partir de diferents llocs particulars se'n ha construït un de comú que ens parla de silenci, intimitat, memòria, no-res, evanescència…L’altre eix del projecte ha estat la correspondència: el camí que ens ha portat d’un lloc a l’altre.

Alumnes que hi participen: Yasmin Belart, Roger Bonet, Sofia Caner, Maria Casanovas, Martina Cerdà, Nora Ferrer, Mia De Freitas, Patricia Gades, Maria Guerrero, Claudia Tosca Harris, Eira Jaimejuan, Marina Junquera, Pau Manjón, Maria Milošević, Guillem Onrubia, Mariana Picola, Julián Puig, Nando Tellechea i Aina Torra. I els professors Jonatan Palacín i Gemma Casalta.

A la imatge, exposició "Enfilalls".
Banner-Flama-180x180px_v1-catEude, generic

Et poden
Interessar
...