banner-elscatala-817x88px
La galeria NoguerasBlanchard inaugura \

Exposicions

La galeria NoguerasBlanchard inaugura "Flatland"

bonart madrid - 24/05/18
Impremta Pages - banner-180x178180x180
La galeria NoguerasBlanchard presenta del 26 de maig al 28 de juliol l'exposició Flatland amb els treballs de Céline Condorelli, Daniel Gustav Cramer, Enric Farrés Duran, Falke Pisano, Marine Hugonnier i Martin Creed.

Flatland: A Romance of Many Dimensions, traduïda a l'espanyol com Planilandia: Una novela de muchas dimensiones, és una novel·la satírica de 1884 escrita per Edwin A. Abbott sota el pseudònim "A Square". És una obra especialment popular entre estudiants de matemàtiques, física i ciències de la computació, ja que la seva fàcil lectura és útil per estudiar el concepte de múltiples dimensions. Com a peça literària, Planilàndia és un exemple de sàtira de la jerarquia social imperant en l'època victoriana.

El llibre parla sobre un món bidimensional anomenat Planilandia. El narrador, un humil quadrat, ens guia a través d'algunes de les implicacions de la seva vida en dues dimensions. Quadrat té un somni en el qual visita un món unidimensional (Linealandia), i intenta convèncer el rei de Linealandia sobre l'existència d'una segona dimensió, la qual no pot ser entesa pels habitants de Linealandia. Quadrat rep llavors, la visita d'una esfera tridimensional, de la qual no pot comprendre l'existència fins a veure la tercera dimensió per si mateix. Poc després té un somni sobre visitar Puntilandia la qual està composta d'un sol punt amb consciència de la seva existència que ocupa tot i no sap de res a part de si mateix. Amb Esfera aprèn que no pot rescatar el punt del seu estat d'auto-satisfacció. Aprèn a aspirar i a ensenyar a altres a tenir aspiracions.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]