Expo Josep Coll 2022 baner
La Fundació Suñol dedica “Tot el que és sòlid s’esvaneix” a l’art abstracte de la seva col·lecció

Exposicions

La Fundació Suñol dedica “Tot el que és sòlid s’esvaneix” a l’art abstracte de la seva col·lecció

bonart barcelona - 06/10/20
220317_Verdu_Bonart-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Fundació Suñol engega la temporada 2020-2021 amb la inauguració de Tot el que és sòlid s’esvaneix, que es podrà veure a la seu de la Fundació (C/Mejía Lequerica, 14 a Les Corts) del 6 d'octubre al 13 de febrer de 2021.

Es tracta de la segona entrega del tríptic expositiu En tres actes, comissariat per la Fundació Suñol en col·laboració amb Valentín Roma, i se centra en els llenguatges estètics que utilitzen l’abstracció, en una selecció de peces presents a la Col·lecció Suñol Soler. “Tendim a pensar l’abstracció com un revers depurat de la realitat, com aquella part del que és invisible que per fi podem «veure davant els nostres ulls». De la mateixa manera, apreciem del pintor o de l’escultor abstracte que s’hagi atrevit a sintetitzar en un gest, en una taca i en una torsió de la matèria aquelles pulsions que animen el món. Tot i així, també és possible la hipòtesi que sigui el temps allò que registren les obres no figuratives, que el que està documentat per qui practica l’abstracció sigui un instant fugaç, una mena de parpelleig en què fins i tot el que és sòlid també s’esvaneixi”.

En tres actes és un tríptic expositiu acompanyat d’un conjunt de programes públics que pretén mostrar quines són les línies argumentals de la Col·lecció Suñol Soler i amb quins horitzons artístics i històrics va ser creada.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68