970x250_appec2021
La galeria Juana de Aizpuru exposa l\'últim treball de Cristina de Middel

Exposicions

La galeria Juana de Aizpuru exposa l'últim treball de Cristina de Middel

bonart madrid - 31/05/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_Claramunt_Bonart_360x356
La galeria Juana de Aizpuru, carrer Barquillo 44, presenta a partir del 2 de juny la mostra individual de Cristina de Middel, Milana del Toboso.

Quan les fronteres es subratllen és temps de preguntar-se què és el que elles tanquen, que és tan valuós i tan únic que no permet les mescles. Dins de les múltiples i tendencioses definicions de conceptes com a nació, país o pàtria es fan malabars amb conceptes que van molt més enllà del que geogràfic i territorial i que apel·len a les nostres emocions, el nostre orgull, els nostres records i fins a la nostra idea de l'honor. L'entitat nacional sempre ha estat un argument polític d'eficàcia colpidora; un comodí que quan s'esgrimeix cal estar disposat a pagar un alt preu per ell.

Milana del Toboso és un estudi crític de l'entitat nacional d'Espanya en temps en què es respira un aire dens i carregat de raons de bar i cunyats. Sense clavells ni pells de bou, aquest projecte obert i en curs, convida a descobrir el país sense guions històrics ni sentimentals i proposa dirigir la mirada cap a tot el que pugui relaxar les postures per reducció a l'absurd.

A la imatge, obra de Cristina de Middel.

Et poden
Interessar
...