banner-elscatala-817x88px
Teresa Esteban guanya el Premi Sculpture Network de la fira Sculto

Certàmens

Teresa Esteban guanya el Premi Sculpture Network de la fira Sculto

bonart logronyo - 03/06/18
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
L'escultora madrilenya Teresa Esteban ha estat premiada per l'Associació Sculpture Network, amb seu a Munic, com a reconeixement a la seva àmplia trajectòria artística. Aquesta distinció suposa una promoció internacional on line durant un any, una entrevista a la newsletter i la promoció de la seva obra a les xarxes socials amb el suport d'aquesta associació privada que agrupa més de mil escultors, galeristes, col·leccionistes i directors de museu.

La Sculpture dóna suport a Sculto des de la primera edició i difon a l'exterior totes les seves activitats com Fira d'Escultura Contemporània única a Espanya.

La premiada ha participat en la fira amb la galeria Saida Art Contemporain amb seu a la localitat marroquina de Tetuan, una de les dues galeries internacionals que participen en aquesta edició de la Fira. L'altra és la galeria belga Mondern Shapes de la ciutat d'Anvers.

El premi respon a l'objectiu durant 2018 de la Sculpture-Network que se centra en la relació entre l'art tridimensional i l'arquitectura. Teresa Esteve, amb les seves obres arquitectòniques, està representant el debat entre l'escultura tradicional i l'arquitectura i juga amb diferents formes i materials creant nous paisatges emocionals i misteriosos.

A la imatge, Teresa Esteban, en el centre, amb la galerista Mareta Espinosa (dreta) 9 la directora artística de la fira Sculto, Beatriz Carbonell (esquerra).

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura