FCC-Segell-banner4
Les caminades de Hamish Fulton arriben a Bombagens Centre d\'Art

Exposicions

Les caminades de Hamish Fulton arriben a Bombagens Centre d'Art

bonart valència - 05/06/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWEude, generic
Bombagens Centre d'Art, avinguda de Burjassot 54-56 de València, presenta a partir del una mostra individual dedicada a l'artista britànic Hamish Fulton.

Entre 1979 i 2016, l'artista britànic Hamish Fulton va realitzar 16 caminades per la península Ibèrica, centrant-se en l'Espanya continental, les Illes Canàries i Portugal. En la majoria d'ocasions, aquestes caminades les ha fet sol, algunes al costat d'una persona i d'altres en grup. Hamish Fulton és un artista amb una forma d'expressió escollida és caminar, caminar. Els seus caminades estan fetes de camins i carreteres, a través de paisatges. No treballa en el paisatge, no pren tampoc objectes d'ell. El seu interès és, al contrari, deixar la menor petjada.

En aquesta exposició es reuneix una selecció de treballs realitzats durant (o a partir de) aquestes caminades -des fotografies i dibuixos a escultures-, centrada en els recorreguts organitzats per diferents zones de la Mediterrània: des de Riumar a València i Xàtiva, i d'allí a Benicadell per arribar fins a Alacant. A més, es mostra una sèrie de textos sobre paret, alguns d'ells fets específicament per a la mostra a Bombes Gens Centre d'Art, conceptualitzant en un format gegant el curs i durada de les seves caminades. Ni documenta ni descriu, mitjançant la combinació d'imatges i paraules permet a l'espectador tocar, d'alguna manera, l'experiència del passeig.

Exposició en col·laboració amb la Col·lecció Inelcom Art Contemporani, Madrid, i espaivisor.

A la imatge, obra de l'artista britànic Hamish Fulton © Hamish Fulton

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1