FCC-Segell-banner4
My Name \'s Lolita Art presenta els últims treballs d\'Emilio Pemjean

Exposicions

My Name 's Lolita Art presenta els últims treballs d'Emilio Pemjean

bonart madrid - 06/06/18
q2w-MKl4Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
My Name 's Lolita Ar, Carrer Almadén 12 de Madrid, presenta la mostra individual de Emilio Pemjean Les heures demi-Claires a partir del 7 de juny.

Els escenaris avui desapareguts de la pintura o els de les arquitectures destruïdes o mai construïdes es converteixen en els contextos destinats a la representació de la vida i ressonen en la nostra memòria com si ens fossin propers i coneguts. Són, com en el teatre, el lloc on s'estableixen relacions entre els personatges, el públic i l'escenografia; són també el lloc de l'evocació on l'actor interpreta un text des de la ficció i són espais narrats (construïts a partir de la seva descripció i que han de poder ser llegits), activats i observats a través de mecanismes físics o mentals.

Com a llocs entre la realitat i la ficció, construïts a partir de la interpretació sorgida de les seves ruïnes, esdevenen mecanismes de transformació simbòlica d'experiències que no poden ser expressades adequadament per cap altre mitjà, capaços de dissoldre tota frontera entre realitat i ficció.

El projecte interpreta les restes de les arquitectures avui inexistents, construeix models a escala i els fotografia: Els models es converteixen en "enunciats substituts" de les experiències de primera mà i en hàbitats i construccions del pensament que es perceben tal com ho faria un voyeur intentant descobrir alguna cosa més que el que l'orifici pel qual mira li permet veure. La fotografia abandona el seu tradicional consideració documental de mecanisme capaç de capturar la "veritat" i introdueix el dubte sobre el que es veu i acceptem ingènuament com a real.

A la imatge, "Dom-ino. 1914. Le Corbusier. Projecte no construït, sense localització específica".

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner