818x68-Bonart-IA

Exposicions

El Mini Print Internacional de Cadaqués arriba un any més a la Fundació Tharrats d'Art Gràfic

El Mini Print Internacional de Cadaqués arriba un any més a la Fundació Tharrats d\'Art Gràfic
bonart pineda de mar - 17/10/20
A partir del dia 17 d'octubre es podrà visitar a la Sala Tharrats de la Fundació Tharrats d'Art Gràfic el 40è Mini Print Internacional de Cadaqués que, com des de ja fa 15 anys, fa una parada en la seva gira internacional a Pineda de Mar. Artistes de 40 països han participat al certamen de Cadaqués amb gravats fets amb múltiples tècniques com la serigrafia, el glicée, aiguatinta, linòleum, collage o art digital.

La col·lecció estarà oberta al públic a la sala d'exposicions de la Fundació Tharrats d'Art Gràfic (Can Comas) fins al 15 de novembre. L'entrada és gratuïta i l'horari de visites és de dilluns a divendres de 18 a 20 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 18 a 20 hi diumenges de 10 a 14 h. L'accés a l'exposició es realitza seguint els protocols de seguretat enfront de la Covid-19 i complint els aforaments permesos. Després d'aquesta parada a Pineda de Mar, la mostra podrà ser visitada a Bages (França) i a Wingfield (Regne Unit).

40è Mini Print Internacional de Cadaqués - 15a exposició a Pineda

El Mini Print Internacional de Cadaqués ha arribat aquest any a la 40a edició . D'ençà que el concurs va arrencar de la mà de l'artista Pasqual Fort el 1981 ha aplegat més de 10.000 artistes d'arreu del món amb obres en petit format utilitzant tota mena d'eines gràfiques.

Precisament la relació d'amistat entre Pasqual Fort i Joan Josep Tharrats va ser la propulsora de què el concurs de gravats fes una parada a Pineda per exposar totes les peces participants. La mostra a Pineda es completa amb obres del fons de la Fundació Tharrats d'Art Gràfic.
Revistes_Banner_300x250bonart-1_1

Et poden
Interessar
...