FCC-Segell-banner4
Gerard Mas s’instal·la al claustre de La Mercè

Exposicions

Gerard Mas s’instal·la al claustre de La Mercè

bonart girona - 11/06/18
180x180BONART-180x180-Cervells
L’escultor Gerard Mas exposarà des de l'11 de juny fins al 20 de juliol part de la seva obra al claustre de La Mercè. Aprofitant aquest esdeveniment, el dia 12 de juny, a les 18 h, l’Escola Municipal d’Art l’ha convidat a una trobada amb l’alumnat d’escultura del centre per a compartir algunes reflexions sobre el seu treball artístic i les tècniques que utilitza per a portar-lo a terme. L’activitat és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

Mas és el segon artista que exposa en el marc del projecte “Escultures al claustre” coordinat per Tomàs Pons i Jordi Armengol. El sorprenent treball, un nu integral, es pot visitar fins al 20 de juliol en horari d’obertura del centre.

L’escultor de Sant Feliu de Guíxols (1976) ha exposat, des del 2001, en galeries i fires d’arreu de l’Estat espanyol així com de diversos països europeus com Alemanya, França i Portugal. La seva obra també es pot trobar a col·leccions de renom com la Fundació Vila Casas, la Colección MEFIC de Múrcia i la Fundació de les Arts i els Artistes de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells