BONART-817x68px-Màscara
Alberto Gil Cásedas i Chingsum Jessye Luk coincideixen a Set Espai d\'Art

Exposicions

Alberto Gil Cásedas i Chingsum Jessye Luk coincideixen a Set Espai d'Art

bonart valència - 14/06/18
Eude, genericBaner_JMdMoral_Bonart_360x356_v2
Set Espai d'Art, plaça del miracle del mocadoret 4 de València, presenta de l'1 de juny al 21 de juliol de 2018 el duo show Work in progress, d'Alberto Gil Cásedas i Chingsum Jessye Luk.

Work in progress és un diàleg sobre els límits de l'artístic i la seva relació amb la quotidianitat, una reflexió sobre el pas del temps, la memòria, la percepció i el llenguatge. Emprant un eclèctic mostrari de materials no convencionals com a elements orgànics, retalls de diaris, mapes, bitllets o arxius d'històries personals, els dos artistes proposen una reflexió conceptual sobre el cíclic, el repetitiu, el monòton i l'absurd del procés creatiu. A través del dibuix, el collage, la fotografia o els objectes, reflecteixen la seva necessitat obsessiva de col·leccionar la quotidianitat, de mesurar, acumular, inventariar i ordenar-lo, pretenent fer visible el descartat, l'aparentment insignificant, el desaparegut.

Els conceptualistes van codificar una noció iconoclasta que havia pres forma intermitentment en l'art modern des Marcel Duchamp: l'art està només al cap. Arran d'aquestes pràctiques d'art conceptual, minimal o situacionista, Luk i Gil Cásedas documenten de manera metòdica i meticulosa la trajectòria de les seves pròpies vides, sense aparent adorn, en unes obres basades en idees en lloc de l'estètica. A l'cridar l'atenció a les minúcies de l'existència quotidiana, centren la nostra atenció en els elements més bàsics de l'experiència humana: la nostra ubicació en l'espai i en el temps. Els desfets que no pretenen ser vistos, els moments oblidats, perduts i en blanc cobren un caràcter tàctil i fetitxista.

A la imatge, Alberto Gil Cásedas,"Itinerarios sobre el no lugar (detall)".

Et poden
Interessar
...