BannerFCC_Bonart
Pintura i escultura a Can Gruart

Exposicions

Pintura i escultura a Can Gruart

bonart vilablareix - 15/06/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-2
Durant es les de juny es pot visitar l'exposició col.lectiva de pintura i escultura d'artistes de lde les comarques de Girona al Centre Can Gruart de Vilablareix.
En la primera sala del recinte es poden visitar pintures de marines i retrats mentre que a la segona sala del Centre hi ha una mostra de pintura i escultura que gira entorn el concepte de l'andròmina (definit com a cosa d'utilitat dubtosa, cosa inútil o que fa nosa). La majoria de les peces exposades són objectes tridimensionals construïts amb materials procedents de troballes en contenidors urbans de rebuig o amb elements inerts trobats a la natura. Alguns dels artistes que han participat en aquesta mostra, conjuminen la tècnica del collage amb la de l'assemblatge per assolir una dimensió més espacial on la idea de muntatge tridimensional mitjançant elements matèrics, ambients, construccions i relleus que gaudeixen d'una força escultòrica-arquitectònica- derivada del contacte amb els objectes inútils de la vida quotidiana.
Els artistes que han participat en aquesta mostra són Enric Puigsegur, Xavier Solé, Josep López "El flequer", Laura Gonzalo, Ester Rita i Jordi Pous, entre altres.

Et poden
Interessar
...