Expo Josep Coll 2022 baner
Grisart participa en \

Notícies

Grisart participa en "Les Reencontres" d'Arles

bonart barcelona - 17/06/18
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
La ciutat d'Arles és a la fotografia el que Canes al cinema i aquest 2018 Grisart de Barcelona estarà present en un dels espais més espectaculars del festival, la Bourse du Travail.

Del 2 al 8 de juliol, gràcies a un acord de col·laboració entre Grisart i l'associació Regards & Mémoires d'Arles, participarem activament en els Reencontres, l'esdeveniment anual més important de la fotografia contemporània internacional.

Demain c'est aujourd'hui és el títol de l'exposició amb la qual Grisart es presenta a Arles. Un recull dels projectes més emergents d'una nova generació d'alumnes que han sortit de les aules de Grisart.

A la Bourse du Travail (3 Rue Parmentier, Arles 13200) es mostraran els projectes de Livia Di Lucia, Maria Munzi, Erick Suárez, Gael del Riu, Olga Soria, David Molero, Pablo Varela i Leah Fresneda.

En Sarto Bar (Rue Élie Giraud, Arles 13200) s'exhibiran les fotografies que creixen des de l'espontaneïtat i el desvergonyiment d'Irene Royo i Ariana Toscano.

Així mateix, la nit del 5 de juliol Grisart participarà en la Nuit de la Roquette, un esdeveniment que any rere any agafa força dins dels Reencontres i que té lloc pels carrers del barri més antic d'Arles.

Finalment, Joan Fontcuberta i Israel Ariño estaran també a la Bourse du Travail amb una xerrada que serà l'avantsala al vernissatge de l'exposició col·lectiva.

A la imatge, fotografia de Gael del Río Romero.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021