1280x150CAT

Notícies

El CREA, la trobada professional del Districte Cultural de L'Hospitalet

El CREA, la trobada professional del Districte Cultural de L\'Hospitalet
bonart l'hospitalet de llobregat - 23/10/20
El CREA és el punt de trobada anual per a tots els professionals que conviuen i treballen al Districte Cultural de L'Hospitalet. Enguany, a causa de l'estat actual de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital gratuïta enfocada als professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d'àmbits relacionats.

Del 26 al 30 d'octubre el CREA presentarà a les plataformes socials CulturaLH de l'Àrea d'Educació, Innovació i Cultura de l'Ajuntament de L'Hospitalet 10 entrevistes a 10 agents que habiten al Districte Cultural conduïdes pel periodista José María Carrasco. Entre aquests professionals hi trobem la restauradora Glòria Gómez de Tres Pasos Estudio, els escultors Marcos Romero Gallardo i German Consetti, Omar Finol de Dédalo Estudio Creativo, Xavier Sánchez de l'associació El Pumarejo, Bel Mur i Thaïs Forja de l'espai creatiu La Terca, Mireia Luzárraga de l'estudi d'arquitectura TAKK, Laura Gutiérrez de la Sala Mi, Diego Saldaña de Yunque y madera i Uri Rivero del nou espai Industrial Akroll.

El dijous 29 d'octubre, a les 18 h, tindrà lloc CREAMatch, una sessió de networking online on diferents professionals, empreses, col·lectius i entitats podran connectar-se i dialogar per generar un teixit actiu i enriquidor. Una jornada oberta a tothom que hi vulgui participar que consistirà en tres reunions consecutives amb altres professionals del sector i d'àmbits relacionats per a fer connexions amb altres agents professionals, tant del Districte Cultural de L'Hospitalet com de la resta de l'àrea metropolitana.

Divendres 30 d'octubre, a les 11 h. el CREA posarà punt final a l'edició d'enguany amb una taula rodona amb diferents fundacions privades que en les seves línies de suport al sector artístic i cultural ajuden a arrencar i desenvolupar projectes creatius. En aquesta taula, també moderada pel periodista José María Carrasco, hi participaran Maite Esteve de la Fundació Catalunya Cultura, Marta Esteve de la Fundació Carulla i Àlex Navarro, d'Art for Change de la Fundació La Caixa / Europa Creativa. Aquesta activitat tindrà lloc a l'espai Planta Uno, serà semipresencial (amb reserva prèvia i aforament limitat) i també s'emetrà en directe per l'Instgram Live.
180x180-BONART-IAWhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...