Expo Josep Coll 2022 baner
Ignacio Bosch guanya el LVI Concurs de Dibuix Ynglada-Guillot

Exposicions

Ignacio Bosch guanya el LVI Concurs de Dibuix Ynglada-Guillot

bonart barcelona - 23/06/18
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356La-Galeria-201602-recurs
Ignacio Bosch, amb l'obra Sense títol, llapis de carbó/paper, ha guanyat la LVI edició del Concurs Internacional de Dibuix de la Fundació Ynglada-Guillot que compta amb la col·laboració de la Fundació Vila Casas. L'accèssit ha estat per Alícia Marsans Navarro, amb Árbol de Camallera n. 1004. Mireia Mateo, amb Lugar para vivir 2, Adolf Castillano, amb Fuga i Toña Gómez, amb Microforma neblanc han estat els finalistes.

El jurat d'aquesta edició del concurs ha estat format per Glòria Bosch, Mireia Freixa, Antoni Llena, Guillem Torné i l'editor de Bonart, Ricard Planas.

Les obres guanyadores, les finalistes i les seleccionades es podran veure a Can Framis de la Fundació Vila Casas, del 2 al 29 de juliol del 2018. A banda dels guardonats, el jurat ha seleccionat les obres d'Ayuesh Agarwal, Morgan Bancon, Carles Castellví, Adolf Castillano, Juana Céspedes, Gonzalo Elvira, M. Ángeles González, Mireia Mateo, Miranda Pastor, José Luis Paz, Manolo Sierra, Socatoba i Eva Valeria. El concurs es va celebrar per primera vegada l'any 1959 i, entre altres, l'han guanyat Alfredo Opisso, Montserrat Gudiol, Emília Xargay, Josep M. Subirachs, Eduard Arranz-Bravo, Armand Cardona, Josep Santilari, Anna Miquel, Lluïsa Granero i Jordi Díaz Alamà... Carmen Mansilla va ser la guanyadora de l'edició del 2017.

A la imatge, l'obra guanyadora.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito