banner-elscatala-817x88px
Convocatòria oberta als Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2018

Notícies

Convocatòria oberta als Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2018

bonart barcelona - 28/06/18
La-Galeria-201602-recursthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Els Premis Enjoia't 2018 d'A-FAD (Associació d'Artistes i Artesans del FAD) obren nova convocatòria, que admetrà inscripcions fins al 8 de juliol. Dirigits a joiers, ja siguin professionals o estudiants d'àmbit internacional, són la cita anual que des de fa 24 anys reconeix les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria.

El jurat d'aquesta edició estarà format per Ramon Puig Cuyàs, joier; Xavier Domenech, joier; Charon Kransen, galerista de joieria; Susanna Solano, artista; Enric Majoral, joier.

Els Enjoia't busquen aquelles propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània a través de l'originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual.

Amb la participació internacional de joiers i emmarcats en la setmana de la joieria de Barcelona, aquests premis s'han convertit al llarg dels anys en un punt de trobada de creadors i en un aparador de les tendències més punteres del sector des de diferents mirades culturals.

Com a novetat, enguany la convocatòria compta amb la col·laboració de la marca Misui, que proposa una nova categoria de premi i se suma a les ja existents: professional, estudiant i el premi d'opinió.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells