banner-elscatala-817x88px

Notícies

Abigail Prat en l'estrena del Campus Perelada

bonart peralada - 03/07/18
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178
El Campus Peralada s'estrenarà enguany el dia 5 de juliol, en el context de l'espectacle Rèquiem de Verdi. Oferirà en aquesta primera sessió una conferència a càrrec d'Abigail Prat, a les 19h al Claustre de Sant Domènech i l'assistència a l'espectacle inaugural, a les 22h a l'Auditori Parc del Castell del Festival Castell de Peralada.
El Festival Castell de Peralada ha editat una guia de programació digital, interactiva i nadiua per a dispositius mòbils. Un format que fins ara, només l'havia utilitzat el National Theatre de Londres per editar els programes de mà de les seves produccions. La guia, en forma d'app informàtica, és gratuïta i està a disposició dels usuaris a les botigues virtuals d'aplicacions dels dos sistemes operatius majoritaris (Android i iOS).
Els artistes que participaran en els Diàlegs són Rufus Wainwright, Oriol Broggi i Lita Cabellut, amb les col·laboracions de Roger Gual, Salvador Sunyer i Montse Aguer, respectivament.
El Campus Peralada 2018 consta d'11 sessions, amb una oferta de 250 places per a estudiants i joves professionals del món de les arts escèniques, música i dansa del territori gironí; hi participaran centres educatius i formacions de Figueres, Llançà, Castelló d'Empúries, Palafrugell, Celrà, Roses, Banyoles, Blanes, Girona, Barcelona...
El programa ofereix conferències, master class, tallers, diàlegs, espectacles educatius, participació en classes de ballet de companyia i assistència a espectacles. A més d'aquestes activitats, es realitzarà un taller de soundpainting amb els infants del Casal d'Estiu de Peralada.
Els espectacles del Festival 2018 amb els que s'enllaça el Campus són el Rèquiem de Verdi, Rufus Wainwright, Giselle, Una Oda al Tiempo (de Maria Pagès), Rinaldo de Händel, La Flauta Màgica, Svetlana Zakharova i les estrelles del Bolshoi, Pere i el llop i Folia (amb dues sessions; música barroca i street dance).

A la imatge, detall del cartell del Festival Castell de Peralada d'enguany realitzat per Lita Cabellut.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021