M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Setdart subhasta algunes de les Menines que han ocupat la ciutat de Madrid

Mercat de l'art

Setdart subhasta algunes de les Menines que han ocupat la ciutat de Madrid

bonart madrid - 03/07/18
Nial nou-180x178EKHO_banner180x180
Entre el dia 9 i 12 de juliol Setdart subhasta, a través del seu portal web www.setdart.com, 36 de les 80 escultures en forma de Menina que han ocupat la ciutat de Madrid durant els últims mesos.

El preu de sortida de cadascuna d'elles part dels 3000 euros, i ja possible licitar per elles formalitzant el registre a la web. Els beneficis obtinguts amb la seva venda es destinaran a diferents Fundacions sense ànim de lucre com Aladina o Mà Mà, triades, totes elles, pels implicats en el projecte.

Així mateix, Setdart es farà càrrec de la restauració de les peces en cas de resultar danyades per l'exposició prèvia. Ideades per l'artista Antonio Azzato, formen part de la inicitativa "Meninas Madrid Gallery" iniciada a l'abril de 2018 i emmarcada dins el projecte Madrid Capital de Moda, organitzat per l'Ajuntament de Madrid en col·laboració amb ACOTEX.

Amb la instal·lació d'aquestes emblemàtiques figures en els carrers més representatives de la ciutat, s'ha pretès transformar la capital, en una enorme galeria d'art contemporani a l'abast de tots els ciudadanos.Inspirándose en l'obra de Velázquez, Azzato ha donat una volta de rosca més a la imatge de les arxiconegudes Meninas per convertir-les en un clar símbol de diversitat i llibertat d'expressió. Realitzades en fibra de vidre policromat, cadascuna d'aquestes monumentals escultures ha estat reinterpretada per un ampli i variat elenc de personalitats que inclou, a més d'artistes plàstics, dissenyadors de moda músics o toreros.

Et poden
Interessar
...