BannerFCC_Bonart
La natura i l\'art, protagonistes de la secció d\'art del Whitte Summer 2018

Notícies

La natura i l'art, protagonistes de la secció d'art del Whitte Summer 2018

bonart pals - 16/07/18
Banner_180x180Baner_MarDeFons_Bonart_180x180
L'art i la natura seran els protagonistes de la propera edició del Whitte Summer 2.018, i servirà per expressar les preocupacions, motivacions dels artistes que hi participen.
Segons la seva comissària, Tatiana Blanqué "el fil conductor proposat torna a ser les Consciències Naturals però no des d'un punt de vista general sinó des del fet de prendre consciència plàsticament parlant d'allò que es presentarà a l'exposició, fent partícip a l'espectador alhora de l'observació". Segons Blanqué "la natura es tractarà des d'una visió molt ample, des de la creació de l'ésser a la natura entesa com a tal, un estudi antropològic que sempre he considerat que anaven de la mà" i afegeix que "es buscarà la interacció entre artista i espectador, fent evident la comunicació entre el missatge i el receptor. Cal que alló que amoïna al creador arribi al públic i aquest prengui consciència del que està veient".
Pel que fa a una de les novetats d'aquesta setena edició, és la destacada presència d'artistes dones, ja que la majoria que hi participaran ho són. Tatiana Blanqué, que també és artista, presentar la seva obra titulada "Natura, paisatge, consciència antropològiques naturals i història"; Beatriz Dubois mostrarà la seva sèrie "Dentro-Natura"; Clara Gassiot exhibirà unes peces que tractaran el tema de la condició humana, de la mort i les ànimes. Per la seva part, Carmen Anzano, mostrarà el seu homenatge al color blau titulat "Blaus infinits"; Cristina Cabané mostra la seva obra que parla de la individualitat perduda i d'homes escampats en la immensitat del no-res; Neus Colet exposa la seva sèrie "Paisatges de formes", en la que l'artista procura respectar la naturalesa dels materials que utilitza i són instantànies de paisatges i petits ecosistemes. Mariona Esteba crea composicions líquides amb la seva pintura sempre compromesa amb l'estètica, i inventa objectes artístics a partir de materials recuperats.
Una altra participant és Pilar Farrés, que mostrarà una peça de ferro i fusta que presenta una al·legoria matèrica del concepte abstracte de la llibertat. Per la seva part, Gemma Grau i Roser Brufau, socia-fundadora de "Som les dues" mostraran productes artesanals i de proximitat, promocionant la marca Barcelona. Anna Ribó, exhibirà la seva sèrie "Mikana", que són unes joies en forma de petita escultura fetes d'argila i banyades en or, or rosa i plata. També hi serà presents en aquesta edició, l'artista multidisciplinar Fiona Morrison i Mercedes Werner, amb fotografia., així com l'artista plàstic Josep Maria Compta.

A la imatge, l'equip organitzador de Whitte Summer 2018.

Et poden
Interessar
...