FCC-Segell-banner4
Patricia Camet, per primer cop a Espanya gràcies a Ponce + Robles

Exposicions

Patricia Camet, per primer cop a Espanya gràcies a Ponce + Robles

bonart madrid - 17/07/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturathumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La galeria Ponce + Robles, carrer de la Alameda 5 de Madrid, presenta del 4 de setembre al 25 d'octubre la primera exposició individual a Espanya de l'artista peruana Patricia Camet (Nova York, 1960).

La mostra, que porta com a títol Emoticons x M2, està composta per una sèrie de peces de ceràmica realitzades a partir de materials de rebuig que, juntes, entaulen un diàleg sobre el problema mediambiental, l'estandardització emocional en l'era tecnològica i les controvertides conseqüències de la producció massiva.

Per a aquesta sèrie, l'escultora i ceramista ha transformat un nombrós conjunt d'objectes a través de motlles en guix. "Un procés d'apropiació artística que s'allunya de la producció industrial, donant com a resultat peces manufacturades una a una que es diferencien lleugerament unes de les altres, intervingudes posteriorment per l'artista retornant un conjunt d'expressions facials antropomorfes a manera de emoticones», explica Bàrbara Panse, doctora en Ciències de Teatre i Crítica d'Art i comissària de la mostra.

A la imatge, obra de Patricia Camet.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-