FCC-Segell-banner4
Karlos Martínez B. i Javier Arbizu intervenen l\'obra d\'Oteiza

Exposicions

Karlos Martínez B. i Javier Arbizu intervenen l'obra d'Oteiza

bonart alzuza - 27/07/18
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBanerVictor04
El Museu Oteiza, carrer de la Cuesta 7 d'Alzuza, presenta del 27 de juliol al 30 de novembre de 2018 el projecte expositiu Macla, mamua, bismut, vicari, una intervenció expositiva al voltant de l'obra d'Oteiza, realitzada expressament pels artistes Karlos Martínez B. i Javier Arbizu per al centre d'Alzuza i que constitueix la primera intervenció pertanyent al programa Hazitegia (planter).

Es tracta de la primera intervenció d'aquest programa, promogut pel Museu Oteiza i el Centre d'Art Contemporani de Huarte i sorgit de la voluntat de conjugar els àmbits de producció i exhibició dels dos centres que el promouen, per generar nous escenaris de reflexió al voltant de l'obra de Jorge Oteiza des de la creació contemporània.

El projecte es va iniciar amb la residència d'investigació i producció que tots dos artistes van realitzar el passat any al Centre Huarte. Aquesta residència va permetre als autors definir un projecte que es va materialitzar en una primera intervenció realitzada a la cèlebre Casa Huarte de Madrid, edificada en 1966 pels arquitectes Corrals i Molezún, i que es va desenvolupar durant un única jornada el 17 de febrer de 2018 , produïda per Caniche Editorial.

Macla, mamua, bismut, vicari continua ara en la intervenció expositiva que acull el Museu Oteiza, entre el 27 de juliol i el 30 de novembre de 2018, i que ha comptat amb la col·laboració de Fundació "la Caixa" i la Fundació Caja Navarra , dins del programa Innova Cultural, i de l'Ajuntament d'Egüés.

A la imatge, intervenció de Karlos Martínez B. i Javier Arbizu.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021