banner-elscatala-817x88px
La nova Galeria Cayón, art en espais insòlits

Exposicions

La nova Galeria Cayón, art en espais insòlits

bonart maó - 30/07/18
Banner-300x250_1Banner-Flama-180x180px_v1-esp
La Galeria Cayón, carrer Sant Roc 24 de Maó, presenta de l'11 d'agost al 15 de setembre una exposició dedicada a Fred Sandback.

Aqueta serà ja la seva quarta galeria d'art en una ubicació incomparable. L'antic Cinema Victòria de Maó és el destí escollit pels germans Cayón per instal·lar el seu nou projecte. Clemente Cayón ha reconegut ser un enamorat d'aquesta illa i ha comentat l'objectiu d'aquesta elecció "Buscàvem un espai per a allargar la temporada de treball, un lloc de vacances, distès i tranquil. No hem pogut fer millor elecció "

L'exposició inaugural a Maó estarà dedicada al nord-americà Fred Sandback (Bronxville, Nova York, EUA 1943 - Nova York 2003), considerat un dels artistes més importants de l'anomenat art minimal. L'obra de Sandback encaixarà a la perfecció en la nova galeria, tal com ha explicat Adolfo Cayón, ja que la sala principal ocuparà el lloc de l'antic pati de butaques de l'històric cinema, la qual cosa permet molts tipus de muntatges. En aquest sentit, Adolfo ha comentat que "Aquest és un espai de 12 metres d'altura, el que el fa únic. L'obra de Fred Sandback es compon de fils que recorren l'espai del terra al sostre. Aquí el muntatge ho permet "

Los germans Cayón s'han preservat al màxim l'aspecte original d'aquest històric local de Maó, la qual cosa ha estat agraït pel conseller d'Educació i Cultura Miquel Àngel Maria Ballester, qui, altres, ha valorat molt positivament la seva aposta per l'illa " que la iniciativa privada opti per fer cultura i economia de la cultura a Menorca és una bona notícia. És un autèntic regal "Ballester ha ofert també la col·laboració del Consell Insular" per teixir complicitats i vincular Cayón als artistes locals "Precisament, Adolfo Cayón ha ressaltat la voluntat de donar visibilitat a nous artistes" El nostre següent repte és involucrar-nos en l'activitat cultural a l'illa. No volem ser una illa dins d'una altra illa "

La nova Galeria Cayón presentarà una exposició a l'any a la sala principal amb obres d'artistes internacionals i mostres d'artistes habituals en altres espais exteriors.

A la imatge, interior de l'antic Cinema Victòria de Maó.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura