FCC-Segell-banner4
White Summer 2018 obre les seves portes amb una impactant actuació aèria

Notícies

White Summer 2018 obre les seves portes amb una impactant actuació aèria

bonart pals - 03/08/18
q2w-MKl4BONART_180x180
El dia 4 d'agost White Summer 2018 obre les portes a la Masia Mas Gelabert de les Serres de Pals, a partir de les 19 h. S'ha previst l'actuació de Voalà Station a les 21 h.
A partir del 4 d'agost és coneixeran tots els secrets de la setena edició de l'icònic festival multi format de referència a la Costa Brava.
Davant milers de visitants, l'actuació aèria de Voalà Station, una reconeguda companyia argentina de teatre i dansa, envoltarà de màgia la primera nit de White Summer.
Com cada dia (de sis de la tarda a una de la matinada) fins al 26 d'agost, White Summer oferirà una selecció gastronòmica d'allò més suculenta des del nou espai The Big Table i acollint una cinquantena de restauradors i punts de degustació, incloent-hi restaurants d'autor, cocteleries, barres Estrella Damm, food trucks i carrets d'ostres. Els més petits de la casa tindran al seu abast l'Espai Kids per explorar la seva creativitat, a més de poder gaudir de rondallaires, tallers de robòtica i activitats de reciclatge.
Durant tota la tarda, la companyia de dansa de White Summer realitzarà actuacions en diversos racons del recinte tot interactuant amb el públic i amb les altres activitats itinerants del festival.
La responsable de les activitats relacionades amb el món de les arts plàstiques i visuals serà, com en l'anterior edició, l'artista Tatiana Blanqué.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021