FCC-Segell-banner4
“Santcorneliarts (2)” a la Capella de Sant Corneli

Exposicions

“Santcorneliarts (2)” a la Capella de Sant Corneli

bonart cardedeu - 13/08/18
BONART-180x180-CervellsGif_Viladot_180x180_2
“Santcorneliarts (2)” es pot veure a la Capella de Sant Corneli de Cardedeu del 6 de juliol al 19 d’agost del 2018.

Santcorneliarts(2) és el títol del projecte de Vanessa Pey i Laia Estruch que es presenta dins el cicle Reunió 1, que vol reivindicar la trobada física en un espai i un temps concrets on passen coses: la reunió com a esdeveniment. Comissariada per Mercè Alsina i Enric Maurí, Santcorneliarts(2) aplega dues propostes que exploren com ens manifestem en l’espai públic.
A la sèrie Beating Paths, Vanessa Pey superposa imatges per crear/descobrir una realitat més complexa de l’ésser, capaç de representar la configuració de les identitats personals, múltiples i contradictòries. Els retrats que es despleguen en aquesta sèrie es proposen com a preguntes que permeten aflorar tot un teixit d’interaccions, com indica Irene Pomar.
D’altra banda, per Laia Estruch el camp de la performance suposa una aproximació a l’escultura efímera, en què el seu cos, veu i moviment tenen un paper rellevant. El treball presentat en aquesta ocasió, Àlbum Victòria (2015/2016) és un projecte performatiu que tradueix a text, veu i moviment un petit àlbum de dibuixos del pintor Jordi Samsó Bastardas (1929-2008). El document gràfic és interpretat lliurement i traslladat a l’escènic per convertir en so i fer audible un petit arxiu que inclou també un objecte que funciona com a partitura i escenari.

A la imatge, Vanessa Pey i Laia Estruch. Santcorneliarts (2).

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-