FCC-Segell-banner4
El cap de setmana es presenta ple d\'actuacions i activitats a White Summer

Notícies

El cap de setmana es presenta ple d'actuacions i activitats a White Summer

bonart pals - 16/08/18
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
White Summer, punt de trobada imprescindible a la Costa Brava, segueix convidant a tots els seus assistents a imaginar, celebrar, crear i somiar cada capvespre i nit estival a l'Alt Empordà. Amb el lema Think Up!, el festival és una crida a elevar-se i vibrar en un espai d'oci i entreteniment on el públic gaudeix de la bellesa i la creació en les seves diferents expressions.
Avui dia 16, la cantant catalana Beth, farà la seva segona actuació al festival amb un conjunt de cançons tretes del seu últim disc "Família", que fa referència a la seva maternitat, amb reflexives i lluminoses cançons pop escrites per ella mateixa i col·laboradors Sanjosex, autor de la coneguda "Pares". També es podran gaudir de cançons dels seus altres discs "My own way home", cantant majorment en anglès, i "Segueix-me el fil".
A més a més, durant aquest cap de setmana, la setena edició del festival, presenta tot una agenda d'activitats, tallers, xerrades, concerts i actuacions musicals i de dansa itinerants sempre tenint en compte el leimotif d'aquest any. "Aquest estiu el cel és el nostre aliat. Connectem el cel i la terra perquè tot aquell qui ens visiti trobi a White Summer els camins del desig i les constel·lacions a l'herba de Mas Gelabert. La present edició s'il·lumina per sorpreses que baixaran de les estrelles per expandir la nostra imaginació i crear l'experiència definitiva", descriu metafòricament Miryam Cuatrecasas, impulsora del festival.
Al White Summer, el festival sense edat, únic en el seu format, s'hi podrà presenciar l'actuació d'El Tete, un artista que està cridat a ser un dels grans del ball flamenc, deixarà bocabadats a tots els assistents amb una actuació potent que desprendrà passió. També es podran escoltar la història de solidaritat i superació física i mental de People of hope. El dissabte a la tarda, Jordi Llorens, relatarà la vivència de cinc nois que van navegar en veler des de les illes Canàries fins al Riu Casamance (Senegal) per complir amb una missió humanitària. El seu objectiu era la potabilització de l'aigua de cinc pobles aïllats entre els manglars del riu, on els habitants pateixen per la manca de les reserves d'aigua i la contaminació d'aquestes.
Per altra banda, i pels més petits del festival, el dissabte a l'espai Super Kids, podran participar en el taller Back to Eco. Una activitat centrada en el desenvolupament d'accions en pro d'una economia circular, més responsable amb l'entorn i amb les persones que el formen.
Un calendari versàtil per a tots els gustos, on la companyia de dansa de White Summer i DJ Harvis, s'uneixen a tallers, conferències, activitats per nens, concerts en acústic repartits per cinc escenaris entre els 30.000 m2 del recinte de la rústica masia del segle XVII, exposicions d'art, gastronomia de proximitat i actuacions musicals itinerants per fer de les tardes i les nits de l'Empordà un esdeveniment únic per celebrar la vida.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021