BannerFCC_Bonart

Exposicions

Joan Panisello Chavarria, al Museu de la Mar de l’Ebre

Joan Panisello Chavarria, al Museu de la Mar de l’Ebre
AA-bonart qEude, generic
bonart - sant carles de la ràpita - 20/08/18
El Museu de la Mar de l’Ebre, carrer Bisbe Aznar 79 de Sant Carles de la Ràpita, presenta a partir del 6 de setembre l’exposició que organitza l’Ajuntament com a segona part del Premi d’Escultura Agustí Vizcarro 2017, guanyat per Joan Panisello Chavarria.

L’obra guanyadora, Olivera Mil·lenària, Finca Arion, estarà acompanyada d’altres importants escultures que representaran arbres monumentals de les quatre comarques ebrenques. Un altre valor afegit serà una col·lecció de 24 fotos emmarcades fa 10 anys pel Ministerio de Cultura per a l’exposició retrospectiva i itinerant per València, Tortosa i Tarragona. Sens dubte, la més important de la meua vida.

Aquestes fotos ensenyen tots els passos per aconseguir les susdites escultures fetes damunt dels arbres, tècnica inèdita fins al moment. Sens dubte un gran valor afegit a la mostra. La col·lecció Binomi Arbre.Home a les Terres de l'Ebre ha tingut tal acceptació que el proper mes de desembre s’haurà exposat 52 vegades. Les seues obres es troben en diversos museus, fundacions, universitats, ajuntaments, jardins, col·leccions públiques i privades...Des del maig al desembre d’enguany, tres obres d’aquesta col·lecció, que són propietat de la Unesco, estan recorrent les 6 parròquies més important del Principat d’Andorra amb altres obres de 40 artistes internacionals, que vàrem participar, fa 10 anys, al primer Art Camp Unesco a Andorra.

A la imatge, Joan Panisello Chavarria amb una de les seves escultures.

Et poden
Interessar
...