Banner_MaquinesdelTemps_970x250

Exposicions

"Secret Friends" de la fotògrafa AnaHell a Projekteria [Art Gallery]

\
bonart barcelona - 05/09/18
Projekteria [Art Gallery], galeria d’art especialitzada en fotografia artística contemporània, inaugura el 13 de setmbre a les 17 h. l'exposició Secret Friends de la fotògrafa AnaHell.
Al món d’AnaHell un dia, per casualitat, va aparèixer del no-res un personatge misteriós... el primer de molts que no es va poder resisitir a con¡eixer més a fons i a seguir-los en les seves peripècies. Hell, utilitzant el cos humà com un llenç, dibuixa les expressions de la cara a l'esquena dels seus models i plega els cossos per amagar el tronc. D'aquesta manera crea aquests petits amics secrets i els fotografia en "situacions molt banals, quotidianes" amb l'objectiu de crear "un món absurd i surrealista amb un toc de sàtira que, després de la confusió inicial, no deixa indiferent".
L'enigmàtica AnaHell (València, 1984), té la seva base d'operacions a Berlín. La seva formació artística va començar al món de la il·lustració, tot i que la seva impaciència la va encaminar cap a la fotografia per la immediatesa dels resultats. Les seves fotografies delaten la seva passió per mostrar el situacions, sovint absurdes i surrealistes de la vida quotidiana que de vegades passen desapercebudes. Modela i juga amb els cossos com si fossin els seus dibuixos i la càmera fotogràfica és la seva manera més ràpida de dibuixar. La seva manera desenfadada, que no superficial, d’immortalitzar als seus Secret Friends l’ha portat a ser convidada a participar als festivals FotoFestivalNaarden 2017 i PhotoEspaña 2018.
La mostra es podrà visitar fins al 4 de novembre del 2018.
Baner-180x180-pxImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90