canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Tito Pérez Mora a Twin Gallery

Tito Pérez Mora a Twin Gallery
bonart madrid - 07/09/18

Twin Gallery presenta la tercera exposició individual de Tito Pérez Mora, Fade to (black) white, un projecte sobre la desaparició, la memòria i el temps. En aquesta mostra, inclosa en APERTURA Madrid Gallery Weekend, l'artista s'enfronta a la memòria -a la seva- com a material d'anàlisi; reconstrueix els processos que porten de l'oblit al record partint d'un exercici analític i introspectiu. Un viatge d'anada i tornada en el qual, a través de records íntims i de la seva pròpia experiència, genera una narrativa visual on la paraula, la imatge o la matèria conviden l'espectador a reconstruir el seu propi record.

A partir de materials com el plom, el feltre o el paper, Tito Pérez Mora desenterra, treu a la llum fragments ocults d'un tot que, units, reconstrueixen un temps, un moment. No indaga en el passat, sinó que se serveix d'ell per rastrejar el que hi ha entre allò que va ser i l'avui, amb la voluntat d'apropar als límits de la memòria, a través de les barreres físiques o emocionals que la condicionen.

Un exercici d'anàlisi, on el camí i el mateix procés constitueixen, un cop més, un fi en si mateix. "En tot fos a negre -entès aquest com una transició- els estats intermedis -els grisos-, són els que donen sentit al procés de passar d'un a un altre. En un exercici de recerca, d'aprofundiment en la nostra memòria, passa una cosa semblant: els matisos -i no els blancs o els negres- són els que més s'acosten al nostre objectiu, en ocasions, inabastable ... Moltes vegades, aquests grisos, aquests estats borrosos i difusos, ens aproximen i ens fan entendre com funciona la nostra memòria. Què recordem? Per què el recordem? Com ho recordem ...?

La mostra romandrà oberta fins al 27 d'octubre de 2018.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1