FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"El marge entre una història i una altra" a Espacio Alexandra

bonart santander - 12/09/18
Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2BanerVictor04
Espacio Alexandra presenta, fins al 5 d'octubre, El marge entre una història i una altra dels artistes Pedro Luis Cembranos i Javier Pividal, exposició que es realitza en col·laboració amb Ogami Press.

En aquesta exposició, Pedro Luis Cembranos part de diversos exercicis de fragmentació, reproducció, repetició i rèplica d'elements concrets de l'entorn i de la manera en què formalitzem la seva representació, desenvolupant un seguit de treballs que juguen amb la diferència entre el concepte de múltiple i peça única. En la seva pràctica, Cembranos utilitza la còpia no com a rèplica d'un original sinó com a part d'un procés de transformació d'allò representat, com canvi constant d'una idea a través del temps.

Javier Pividal engloba una sèrie de peces desenvolupades a partir del disseny d'una tipografia elemental i sintètica que recull algunes idees del pensament que Roland Barthes planteja en les seves obres. Pividal se serveix d'aquesta escriptura única, neutra, invisible com un iceberg, per escriure (dibuixar) tot allò que no pot ser dit. Així mateix suposa una revisió prejudicis de l'ús de les tècniques gràfiques. L'artista treballa la litografia i el gravat d'una manera radicalment contemporània, sense cap lligam amb respecte a la tradició tècnica més ortodoxa però amb una exquisida execució que replanteja els límits de la gràfica.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura