banner-elscatala-817x88px
S\'edita el segon volum dels \'Catàlegs del Terracotta Museu\', dedicat a Madola

Biblioteca

S'edita el segon volum dels 'Catàlegs del Terracotta Museu', dedicat a Madola

bonart la bisbal d'empordà - 17/09/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Banner300x300
S'ha editat el segon volum de la col·lecció Catàlegs del Terracotta Museu. La publicació és el compendi i el testimoni del procés creatiu de l'exposició Madola. Vestigis, una mostra dedicada a una de les ceramistes més importants i influents del país, Madola (Maria Àngels Domingo Laplana, Barcelona, 1944).

La presentació d'aquesta publicació serà el dissabte 22 de setembre de 2018 a les 18:30h, anirà a càrrec de la pròpia artista i de l'autor del catàleg: l'historiador de l'art i gran coneixedor de l'obra de Madola, Joan Miquel Llodrà Nogueras. Juntament amb la presentació, Madola i Llodrà també oferiran una visita comentada a l'exposició. Aquest nou volum de la col·lecció Catàlegs del Terracotta Museu acompanya i complementa l'exposició temporal "Madola. Vestigis", però igual que en el primer volum, -dedicat a l'exposició d'escultures de Javier Garcés- també hi trobem un reportatge fotogràfic dedicat al procés que envolta el seu disseny, muntatge i  inauguració.

Els Catàlegs del Terracotta Museu estan dissenyats per ser agrupats en forma de col·lecció, conformant un Llibre d'Exposicions que ve a ser un reflex de la trajectòria expositiva del Terracotta Museu. El primer Llibre d'Exposicions es podrà adquirir a l'entrada del museu amb els dos primers volums de la col·lecció: Javier Garcés. Escultures Ceràmiques i Madola. Vestigis, a un preu de 25€ (dins del preu s'inclouen els dos propers volums de la col·lecció).

L'exposició es pot veure fins al 18 de novembre. S'hi pot contemplar una selecció de quinze peces escultòriques de recent creació, que es troben reflectides en el catàleg. En paraules de Joan Miquel Llodrà són “cossos monolítics, totèmics, en forma d'altars, de vasos litúrgics, d'esteles, de piques, de ruïnes arquitectòniques, evocacions –vestigis– d'uns altres mons...”. També hi trobem dibuixos i apunts en forma de llibretes que fan referència a l'interès de l'artista per la poesia i per la situació política actual.

A la imatge, Madola al seu taller.

Et poden
Interessar
...

728x90