banner-elscatala-817x88px
Obert València: Els guanyadors dels premis a les millors propostes expositives

Notícies

Obert València: Els guanyadors dels premis a les millors propostes expositives

bonart valència - 21/09/18
Nial nou-180x178220317_Verdu_Bonart-180x180
L'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC) ha donat a conèixer el nom dels guanyadors dels premis que convoca a través d'Obert València a les quatre millors propostes expositives.

Un jurat especialitzat, compost per Benjamin Weil, director artístic del Centre Botín; Sergio Rubira, Sotsdirector de Col·lecció i Exposicions de l'IVAM; José Luis Pérez Pont, Director de l'CCCC i Maribel López, subdirectora de la fira Arco ha visitat totes les exposicions i ha traslladat a l'organització el nom de la millor exposició.

Aquests són els quatre guanyadors: Fermín Jiménez Landa de la galeria Rosa Santos Premi a la Millor Exposició atorgat per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Cristina Almodóvar de Set Espai d'Art i Manuel Vilariño de la galeria Punt, Premis Adquisició de la Fundació Hortensia Herrero. Alberto Beltrán de Luis Adelantado, Joan Fabuel de Shiras Galeria i Sebastià Chisari de Mr. Pink, Premis Adquisició de DKV Seguros. Per la seva banda Cristina Almodóvar de Set Espai d'Art ha guanyat també el Premi Adquisició de Gandia Blasco.

Rosa Santos, directora de l'Obert València ha explicat que "la nostra associació treballa fonamentalment en dues línies: la reivindicació de la feina de les nostres galeries com a motor econòmic, la difusió de la cultura d'una forma oberta i senzilla. Sota aquestes dues premisses pivota tot el nostre programa d'activitats d'Obert València 2018 ".

Amb l'anunci dels premiats, LaVAc arrenca la VI Edició d'Obert València: un complet programa d'activitats que inclou esdeveniments per a tots els públics.

A la imatge, detall d'una obra de Fermín Jiménez.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura