FCC-Segell-banner4
Segona edició del Festival Internacional de fotografia InCadaqués

Notícies

Segona edició del Festival Internacional de fotografia InCadaqués

bonart cadaqués - 26/09/18
BanerJaumeRiba05thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Fins al 30 de setembre té lloc a Cadaqués, la segona edició d'InCadaqués. International Photo Festival. El poble de Daliesque de Cadaqués esdevé un espai obert per a l'obra de 35 fotògrafs de tot el món amb tots els antics murs de pedres i carrer estreta convertits en un llenç gegant per al seu art. Galeries, cafeteries, restaurants i locals culturals es reuneixen per participar en l'esdeveniment.

InCadaqués serà una experiència educativa i estètica amb l'oportunitat perquè el públic es reuneixi amb els fotògrafs, aprengui i adquireixi el seu treball de manera que "la recollida es converteixi en Creació". "Edicions limitades i impressions es faran especialment i exclusivament per InCadaqués 2018.

Entre els artistes participant trobem el treballs de Dominic Turner & Open Call Runners-up (Sala de l'Amistat), Gladys (Galeria Maya Cusell), Bruno Nuytten (Hostal Cristina), Thomas Gosset (Teatre Art i Joia), Stéphane Laoué (Galeria Danilo) 0 Yakushima (Galeria Marges-U), Antoine Wagner, Carlos Barrantes, Patrick Alphonse, Hugo de Castelbajac, Collective Cadaqués, Gil Rigoulet, Mabel Salgado, Elio Germani, Kalel Koven, Mélanie Desriaux, Philippe de Postestad, Mayte Vieta, Jean-Marc Balsière, Evangelia Hagikalfa, Israel Ariño, Wawi, Antonin Boyhrev, Valérie Prot, Nicola Naj i Shawn Dogimont.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021