BONART-817x68px-Màscara
El Mini Print Internacional de Cadaqués a Art en Brut Gallery

Exposicions

El Mini Print Internacional de Cadaqués a Art en Brut Gallery

bonart girona - 11/10/18
180x180-1Impremta Pages - banner-180x178
Art en Brut Gallery de Girona presenta una exposició dedicada al Mini Print Internacional de Cadaqués, i les obres guanyadores de la 37a edició, del 15 d'octubre al 15 de novembre.
El 1980 l'artista i gravador Pasqual Fort va crear el projecte Mini Print Internacional de Cadaqués, en el seu Taller i Galeria Fort, a Cadaqués. Des de llavors, aquest ha estat i és òbviament motiu de devoció i motor constant de creació pels artistes i en especial pels amants del gravat. Avui en dia ja arriba a la seva 38a edició, i sense cap mena de dubte és un dels centres mundials de divulgació de l'art de l'estampació. Cada any s'exposen més de 400 obres en les més de vint tècniques derivades de l'estampació. Bé sigui gravat, litografia, serigrafia, xilografia, linòleum, impressió digital, etc. són les tècniques i eines emprades pels artistes procedents de tot el món. Un degoteig constant d'obres que arriben del Japó, Austràlia, centre Europa, els Estats Units i l'Amèrica Llatina fins a Àsia o Sud-àfrica, peces de tots els estils i que abracen tota mena de temàtiques. La sensibilitat de les continuadores del projecte són la Mercè Barberà (directora) i la seva filla Mercè Fort, encarregades de cuidar i divulgar l'immens llegat que no deixa de créixer. Un exemple lloable -més en els temps que corren- de perseverança, estimació per l'art i, sens dubte, amor pel seu fundador.
A l'Exposició de la 37a edició -els premis s'entreguen d'un any per altra- es presenten sis obres de cada artista, en total l'exposició consta de 36 peces, presentades en diferents formats, i les quals es podrà adquirir obra seriada de cadascuna de les obres/artistes.

Et poden
Interessar
...