FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Pep Camps: art i memòria" al Museu Memorial de l'Exili

bonart la jonquera - 18/10/18
Eude, genericBaner_ProustMarsans_Bonart_360x356
Pep Camps: art i memòria es pot visitar al Museu Memorial de l’Exili - Mume de La Jonquera fins a l'11 de novembre del 2018.

El projecte Per sempre més, ànimes marcades, que presenta Pep Camps, és una referència tant als estats interns col·lectius com als individuals. La societat s’enfronta a un moment d’incertesa i no sap que tot pot evolucionar: la nova tecnologia, la rapidesa en la informació-desinformació, la globalització del negoci i la cultura, etc. Tot això ens deixa en una tessitura on mai no havíem estat. Les pintures alternen imatges que fan referència a la capacitat de construcció humana representada per l’arquitectura romana i gòtica, imatges que retraten la capacitat de destrucció dels bombardejos aeris de la I Guerra Mundial i, finalment, imatges d’atmosferes de foscor i llum que fan referència al costat interior de l’individu.
Pep Camps (Girona, 1962) va estudiar història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha exposat a Barcelona, Madrid, València, Bangkok i altres ciutats de França i Itàlia. Des de l’any 2000 és professor a l’Escola Municipal d’Art de Girona.

A la imatge, Pep Camps. Per sempre mes, ànimes marcades.

Et poden
Interessar
...

817x68