BannerFCC_Bonart

Notícies

El Museu Egipci de Barcelona celebra la Free Friday Night

El Museu Egipci de Barcelona celebra la Free Friday Night
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178
bonart - barcelona - 18/10/18
El Museu Egipci de Barcelona, carrer de València 284, celebra per primera vegada la Free Friday Night amb el patrocini de la marca Panasonic. Es tracta d'una jornada de portes obertes que permetrà als ciutadans accedir a les instal·lacions del Museu i gaudir d'una de les col·lecions privades més importants en l'àmbit de l'art faraònic. L'esdeveniment se celebrarà el divendres 19 d'octubre de 2018 i es podrà accedir al Museu de manera totalment gratuïta des de les 7 de la tarda fins a la mitjanit.

Els visitants podran contemplar tant a la col·lecció permanent, formada per més de 1.200 peces, com de les dues exposicions temporals que actualment es presenten en el Museu: “Passió per l’Egipte faraònic. 200 anys de col·leccionisme al Museu Egipci de Barcelona”, exposició instal·lada en el marc de la celebració dels 25 anys de la Fundació Arqueològica Clos, i “Tutankhamon, història d’un descobriment”, un particular homenatge que ha volgut fer el Museu Egipci de Barcelona a una de les aventures arqueològiques més importants de la història.

Durant la jornada el Museu Egipci de Barcelona també ha programat diverses activitats per tal d’oferir als visitants una experiència completa. Els usuaris podran participar durant cada hora en tallers de jeroglífics i de momificació. A més, els 25 primers assistents que accedeixin al Museu rebran una visita guiada.

Es tracta d’una jornada de portes obertes que pretén tenir recorregut en els propers anys i que permetrà acostar als veïns de la ciutat l’activitat que es realitza en el Museu Egipci de Barcelona.

A la imatge, escultura egipcia.

Et poden
Interessar
...