Expo Josep Coll 2022 baner

Notícies

Conferència d’Ignasi Moreta sobre Raimon Panikkar al Palau Robert

bonart barcelona - 23/10/18
Nial nou-180x178Baner_Esteva_Bonart_360x356
El comissari de l’Any Panikkar i de l’exposició “Kosmos Panikkar”, Ignasi Moreta, pronunciarà la conferència “Pensar amb Raimon Panikkar, la primera activitat del cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

La conferència tindrà lloc a les 19 hores, del dia 23 d'octubre, a la Sala d’Actes. Presentarà l’acte Montse Castellà Olivé, i hi haurà l’actuació musical de Sara Hamann Julià i Laura Hamann Julià.

Aquest cicle de conferències l’organitza la Casa de l’Ésser, amb la col·laboració del Palau Robert i Fragmenta Editorial. L’objectiu el cicle és reflexionar sobre la seva obra i trajectòria, però també repensar, en diàleg (crític), aquells temes que el van inspirar. I tot això, amb la mirada posada també en un aplicació pràctica d’aquest pensament.

L’exposició “Kosmos Panikkar” pretén difondre i debatre entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l’obra excepcional i poc coneguda d’un filòsof que ha aprofundit en temes com la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l’espiritualitat.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68