FCC-Segell-banner4
L\'APPEC rep el premi Pompeu Fabra

Notícies

L'APPEC rep el premi Pompeu Fabra

bonart barcelona - 24/10/18
Eude, genericBaner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
L'APPEC va rebre de mans de la consellera de cultura, Laura Borràs, el premi Pompeu Fabra en l'àmbit de la Comunicació i les Noves Tecnologies "per la seva tasca de foment i difusió de les revistes en català i de manera especial pel seu projecte digital iQUIOSC.cat que afavoreix la promoció i la difusió de les publicacions periòdiques en català a través de la xarxa i que suposa el quiosc més gran internacional de revistes a internet". L'acte es va fer a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. La resta de premiats són l'Associació d'editors en llengua catalana en la categoria de projecció i difusió de la llengua catalana; els professors Mila Segarra i Neira i Jordi Mir i Parache, en la categoria de trajectòria professional, científica o cívica; König, en la categoria socioeconòmica; el presentador i cantant Halldór Már, en la categoria d'incorporació a la comunitat lingüística catalana, i el voluntari Ramon Rom Sagristà, en la de voluntariat lingüístic.

Durant l'acte també es va fer entrega del V Premi Robèrt Lafont, que reconeix persones o entitats que s'han distingit per la defensa, projecció i promoció de la llengua occitana en qualsevol punt del domini lingüístic. El guardonat va ser el professor de la Universitat de Viena Georg Kremnitz.

El Jurat d'aquest any va decidir per unanimitat, amb motiu de l'Any Fabra, de fer també una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part actualment del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021