banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"En vermell" de Joan Tuset a l'Art & Schilling

bonart barcelona - 25/10/18
Nial nou-180x178Gif_Viladot_180x180_2
Del 2 de novembre a l'1 de desembre l'artista Joan Tuset exposa la seva obra a l'emblemàtic Art & Schilling Bar al Carrer Ferran número 23 de Barcelona.


Joan Tuset és un artista que ha exposat en nombroses i prestigioses galeries de diferents països com, França, Itàlia, Alemanya, Espanya, Portugal, Canadà i Estats Units.

Fidel als seus principis figuratius que ha creat el seu estil propi dins de l'art contemporani i la figura humana. Ha anat definint una proposta rigorosa i personal, assumint els valors de l'avantguarda i del classicisme, lluny de fórmules estereotipades, però si fidel a unes constants temàtiques, una elaboració i un estil inconfusibles.

Seduït per la versàtil sensualitat del cos humà i la imatge, Tuset ens enfronta a les seves imatges figuratives. Les seves composicions tenen força i els seus personatges denoten una base clàssica, amb un enquadrament central i una aproximació acadèmica de la representació.

El seu estil personalíssim s'enriqueix amb deformacions molt expressives, l'artista ens generen narratives inesperades que ens fan pensar i ens transporten a una altra realitat.

Aquesta exposició reuneix obres amb diferents tècniques, l'oli, acrílics i tècnica mixta, sobre diferents suports, també hi podrem veure algunes obres de la seva sèrie "Cubs", presentada el 2017 al Centre d'Art contemporani "La Sala" de Vilanova i la Geltrú.
Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021