FCC-Segell-banner4
Art Emergent Sabadell arriba a la quarta edició

Notícies

Art Emergent Sabadell arriba a la quarta edició

bonart sabadell - 26/10/18
180x180Baner_Esteva_Bonart_360x356
Art Emergent Sabadell arriba a la quarta edició. Aquest certamen preten promoure i donar a conèixer nous artistes emergents d'àmbit nacional i internacional. Aquesta iniciativa es realitza en col·laboració amb l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i la Fundació Banc Sabadell que són els que atorguen els premis concedits als guanyadors.

S'obre convocatòria per al IV certamen Art Emergent Sabadell fins el 20 de novembre per presentar les propostes. 30 artistes seran seleccionats per a l'exposició final i optaran als 5 premis finals.

Hi pot participar tota persona física, de qualsevol edat o sexe, que realitzi la seva activitat en el marc de la producció artística.

Tant el tema com la tècnica són lliures per optar al premi general, són exempts els que optin pel premi a la categoria destacada de l'edició en curs, enguany aquesta categoria és la fotografia. Cada concursant podrà participar amb una sola obra. Característiques de l'obra: Les dimensions en el cas de les obres bidimensionals no ha de excedir els 200 x 200 cm, mentre que el màxim de les obres tridimensionals és de 200x100x100cm, també es permeten obres digitals i/o vídeos.

Premis

Premi Art Emergent Fundació Banc Sabadell. Premi atorgat per la Fundació Banc Sabadell que constarà de 2000 € pel guanyador i l'obra passarà a formar part de la col·lecció de la Fundació.
S'aplicaran a l'import del premi les retencions que, en concepte d'IRPF o altres tributs, siguin aplicables. L'import del premi comprèn, a més, qualsevol altre impost que, si escau, sigui repercutible. Si algun dels candidats es troba en una situació (com ara la doble nacionalitat) que l'obliga a una tributació especial, cal que ho consigni entre els seus dades personals.

Primer Accèssit. L'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell atorgarà un premi que constarà en una exposició individual en una de les seves instal·lacions, al participant que hagi quedat en segona posició per darrere del guanyador.

Segon Accèssit. L'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell atorgarà un premi que constarà en una exposició individual en una de les seves instal·lacions, al participant que hagi quedat en tercera posició per darrere del guanyador.

Premi categoria destacada. L'entitat col·laboradora atorgarà un premi no econòmic, determinat per la mateixa entitat, al participant que sigui guanyador en aquesta categoria. Aquest any la categoria destacada es la fotografia, l'entitat col·laboradora serà l'Escola de fotografia Grisart i el premi serà un curs de fotografia valorat en 650 €.

Premi Sabadell Obert. Sabadell Obert és el projecte de residències de treball i d'exposició endegat per la NauEstruch de la Fàbrica de Creació d'Arts en Viu L'Estruch i el Museu d'Art de Sabadell el 2012; específicament orientat al foment del teixit artístic sabadellenc. Aquest any d'entre tots els participants de Art Emergent Sabadell es concedirà aquest premi que inclou una residència de sis mesos a un taller d'Estruch i l'exposició del projecte desenvolupat al Museu d'Art de Sabadell. Per aplicar aquest premi es necessari aportar un projecte per desenvolupar a part de l'obra presentada a Art Emergent Sabadell.

El jurat de selecció està format per professionals del món de la cultura i comissaris d'exposicions aliens a l'entitat, així com de membres de Junta de l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. Les decisions del jurat són inapel·lables.

Amb les obres seleccionades i premiades d'AES, s'organitzarà una exposició a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell FP, que s'inaugurarà el 15 de desembre i acabarà el 2 de febrer del 2019. La inauguració començarà a les 18h, durant aquesta inauguració es lliuraran els premis esmentats. Aprofitant el dia de la inauguració es realitzarà una programació artística tant a dins de l'Acadèmia com a passeig Manresa de Sabadell.

A la imatge, cartell d'Art Emergent Sabadell 2018.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-