MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Imma Subirà a la Rectoria Vella, collage de materials i emocions

Imma Subirà a la Rectoria Vella, collage de materials i emocions
bonart sant celoni - 01/11/18
La Rectoria Vella de Sant Celoni acull l'exposició La vida és un RE del 10 de novembre de 2018 al 20 de gener de 2019, que reuneix obres pictóriques i ceràmica d'Imma Subirà Sánchez i escrits de Sara González Muñoz.

Vivim de retalls de temps, d’emocions, de vivències. I amb tots ells dissenyem el nostre collage vital. Intentem que s’ajusti a les nostres necessitats, moldejar-lo perquè sigui el màxim d’agradable per a nosaltres mateixos i per a aquells que ens envolten, i això suposa formar-nos, adaptar-nos, empatitzar i, també en ocasions, resignar-nos. La perfecció, en definitiva, no existeix.

A les obres de l’exposició La vida és un RE els materials i les emocions es relacionen i s’adapten, convergeixen i fusionen racionalitat amb irracionalitat, fragilitat amb duresa, consciència i subconsciència. Tot plegat, suportant les adversitats implícites a aquestes unions i respectant la llibertat de transformació d’alguns materials per obrir la porta a nous diàlegs. Es tracta d’un treball personal, amb caràcter i imperfecte. RE no és només una nota musical o un prefix buit de contingut. RE ho pot ser tot o pot ser res. Però segur que és una segona oportunitat. Reformular, reinventar, reubicar.


L’exposició d’Imma Subirà, acompanyada pels textos de Sara González, és un viatge interior per noves oportunitats de materials donats per obsolets que entronquen amb noves oportunitats vitals.


En aquesta exposició es combinen obres de pintura amb peces de ceràmica i escrits. Treballs més conceptuals fruit del resultat de noves recerques fetes en aquests darrers anys. Aquesta exposició és una deferència/homenatge a les segones oportunitats i la perseverança, especialment a les persones que dediquen la seva vida a la investigació/recerca per al bé dels altres.


El càncer representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones i la seva incidència continua sent molt alta. Gràcies a les campanyes d’educació en salut, en els propers anys, un 40% dels càncers es podrien prevenir amb uns hàbits de vida saludables. Els experts en salut també incideixen en la importància de seguir els programes de detecció precoç, així com els plans de vacunació, que poden prevenir virus relacionats amb el desenvolupament del càncer.


La Marató de TV3 aquest any 2018 va destinada a la investigació, la sensibilització i divulgació social del càncer. Per tal de poder col.laborar en aquest projecte, els fons que recaptin de la venda de la revista “La vida és un RE” es destinaran íntegrament a La Marató. Aquesta revista és un recull i una mostra de les pintures, ceràmiques i escrits que composen aquesta exposició.


A la imatge, obra d'Imma Subirà Sánchez. 

4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29novBanner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...