banner-elscatala-817x88px
Fernando i Rodrigo Zaparaín exposen els seus olis a l\'Hotel Boutique Cresol

Exposicions

Fernando i Rodrigo Zaparaín exposen els seus olis a l'Hotel Boutique Cresol

bonart calaceit - 19/11/18
Nial nou-180x178220317_Verdu_Bonart-180x180
Atelier Zaparaínespai que projecta l'obra pictòrica de Fernando i Rodrigo Zaparaín presenta Oil on Metal, exposició en què tots dos artistes, arquitectes i pintors vinculats al món de la teoria de la imatge, l'escenografia, la moda i la docència, mostren els seus olis sobre aluminia a l'Hotel Boutique Cresol, antic molí d'oli de principis del segle XVIII al carrer Santa Bàrbara de Calaceit (Terol).

"Hi ha persones i espais amb els que connectes des del primer moment. Sorgeix espontani l'interès per desenvolupar projectes junts. Sents que la teva obra va a encaixar a la perfecció en aquest espai, que els teus quadres van a estar a gust entre aquestes quatre parets ". En paraules dels artistes Fernando i Rodrigo Zaparaín aquest és l'origen de la seva nova exposició.

Cresol hotel ubicat a la comarca aragonesa de Matarranya, zona coneguda com la Toscana espanyola, és un espai on es cuiden els detalls, on s'aprecia i valora l'art, on es respira la recerca de l'excel·lència. Per aquest motiu és un plaer per als artistes que la seva obra pictòrica convisqui aquesta tardor amb l'antic molí d'oli i els seus hostes.

"Sempre és gratificant que la teva obra aquest en un lloc on es mima cada detall, envoltada d'obres d'altres artistes reconeguts i de persones que les valoren" afirma Rodrigo. "En la nostra pintura és important tenir cura de les petites coses, els detalls, els petits matisos que donen volum o defineixen una textura, que milloren una composició" assegura Fernando.

Els artistes destaquen que els uneix a Cresol l'oli, l'oli, que és la base de la seva pintura i l'origen de l'edifici en el qual es troba l'Hotel. En tots dos casos l'oli fusiona l'antic i el contemporani el tradicional i el innovador.

En aquesta mostra comparteixen amb la crítica la gran motivació que suposa conviure sota el mateix sostre amb obra d'altres artistes importants i el fet d'estar a casa dels que aprecien, valoren i promouen la creació artística.

L'obra de Fernando i Rodrigo Zaparaín s'enquadra en la figuració realista contemporània, amb clares influències d'altres corrents estètics com el pop-art o el minimalisme, i referències contínues a múltiples mitjans artístics, des del cinema o la dansa, al còmic i la fotografia, primant sempre el rigor geomètric en les seves composicions: realisme pictòric amb ADN propi.

A la imatge, obra de Fernando i Rodrigo Zaparaín.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig